Palvelut

Sähköinen taloushallinto

Sähköinen taloushallinto on tätä päivää paras ja tehokkain tapa yritykselle hoitaa taloushallintonsa. Käytössämme on ProCountor Taloushallinto, täysin sähköisen taloushallinnon mahdollistava selainpohjainen ohjelmisto. Yrityksen ja tilitoimiston yhteisessä käytössä oleva ohjelmisto parantaa yhteistyötä ja helpottaa työnjakoa. Työnjako asiakkaan ja tilitoimiston kanssa sovitaan tapauskohtaisesti.

Kirjanpitopalvelut

Hoidamme kaikenkokoisten yritysten kirjanpidon vahvalla ammattitaidolla, oli yrityksesi sitten toiminimi, henkilöyhtiö tai osakeyhtiö toimialasta riippumatta.

Peruskirjanpitopalvelumme sisältää aina kuukausittaisen raportoinnin asiakkaalle sekä oma-aloitteisten verojen ilmoitusten lähettämisen sähköisesti. Asunto- ja kiinteistöyhtiöiden vuokravalvonnan ja isännöinnin hallintaan käytössämme on Unes-isännöinti -ohjelmisto.

Palkanlaskentapalvelut

Palkkahallinnon osalta tarjoamme asiakkaillemme palkanlaskentaa käyttäen uusinta, ajantasaisinta tietoa ja taitoa. Käytössämme on monipuoliset palkkahallinto-ohjelmistot sekä osaava henkilökunta.

Tuotamme palkanlaskentaa joustavasti asiakkaan tarpeiden mukaan ja omaamme vahvan lakien ja työehtosopimusten tietämyksen.

Asiantuntijapalvelut

Taloushallinnon kumppaninasi tarjoamme kokonaisvaltaisia palveluita yrityksen perustamisesta sukupolvenvaihdoksiin. Hoidamme pitkällä kokemuksella ja vankalla ammattitaidolla yhtiömuodon muutokset, kaupparekisteri-ilmoitukset sekä yritysjärjestelyt.

Meillä on vahvaa osaamista verotuksessa niin yritys- kuin henkilöpuolellakin. Tavoitteenamme on palvella asiakasta kaikissa yrityksen ympärillä tapahtuvissa asioissa, oli kyse kirjanpidosta, verotuksesta tai muusta erityisosaamista vaativasta asiasta.